Skip to content

\"\"

Achter de woorden

Achter de woorden wil jou als lezer van Severyn & Govaert meenemen op een ontdekkingsreis door de wereld van recherche en justitie. Hoewel je op basis van statistieken een lezersprofiel[1] kunt maken, zijn er natuurlijk verschillen tussen mensen. De een wil absoluut een gedrukte tekst lezen, de ander heeft de voorkeur voor een tablet of e-reader, nog een ander luistert liever.

Daarom biedt All Fiction Achter de woorden aan in drie edities. De basis is het weblog op deze website, een selectie daaruit is te lezen in een maandelijks mailbericht(de \’nieuwsbrief\’) én te beluisteren in de eveneens maandelijkse podcast.

Overigens ???…: ook de boeken verschijnen in drie edities: als paperback, e-boek én luisterboek.

Lees, load of luister, altijd spannend.

In de afleveringen van het weblog lees je meer over mijn ervaringen tijdens de research voor Severyn & Govaert.

In de nieuwsbrief nemen we behalve het bovenstaande ook de actualiteit mee. Een boekpresentatie van een nieuw deel, een interview of recensie in de pers of ander actueel nieuws, het staat in Achter de woorden.

In iedere aflevering van de podcast tenslotte hoor je- behalve een researchverslag – een kort verhaal als voorstudie voor Severyn &Govaert óf een fragment uit het verhaal waar ik op dat moment aan werk, gelezen door Maud Coppes.

Podcasting, \’radio on demand\’, is aan een opmars bezig, bij luisteraars én makers. Het intieme karakter ervan past bij waar Severyn & Govaert over gaat: misdaadbestrijding van binnenuit. Een stem roept net als een boek beelden op,beelden die samen een film vormen die zich alleen in jouw hoofd afspeelt. In Achter de woorden – de podcast wil ik zo persoonlijk mogelijk zijn, mijn verhaal alleen aan jou vertellen.

Achter de woorden kun je op je mobiel beluisteren, overal, op een moment waarop het jou goed uitkomt, of je nou het Pieterpad loopt, de Zuiderzeeroute fietst, kookt, in bed ligt of een douche neemt.

All Fiction werkt niet met sociale media. In Achter de woorden zul je geen reclame horen, of doorverwezen worden naar de commerciële buitenwereld.

[1] 60% van de lezers van Severyn & Govaert bestaat uit vrouwen van boven de dertig. Middelbaar en hoger opgeleid, sociaal actief, gericht op familie- en gezinsleven. Het zijn liefhebbers van spannende literatuur en veellezers op zoek naar ontspanning, vaak lid van een leesclub (in Nederland bestaan ± 5000 leesclubs, alleen al in Drenthe zijn er ruim 250 met in totaal zo\’n 2300 leden).